Arkitektfirmaet Bjarke Bentzen
Arkitekt-og byggerådgivning

Arkitektfirmaet Bjarke Bentzen med base i Aalborg har siden 2002 tilbudt både arkitekt-og byggerådgivning til erhverv og privat boligbyggeri.

Tegnestuen arbejder målrettet med at optimere på hver enkelt del af design-og byggeprocessen, helt fra møde med banken til at få en billig græsplæne.

Vores koncept handler grundlæggende om at optimere i forhold til pris, arkitektonisk udtryk og teknisk kvalitet. Ved at have fokus på denne optimering allerede fra første skitsestreg er det fx muligt at få prisen på et enfamilieshus ned på 8 – 11.000kr pr m² uden at gå på kompromis med den arkitektoniske eller tekniske kvalitet.

I forhold til at opnå byggetilladelse står tegnestuen for al kommunikation med myndighederne og varetager jeres interesser.

Vi udbyder alle vores projekter i en såkaldt fagentreprise, hvor der indhentes tilbud fra forskellige håndværkere til de forskellige dele af byggeriet, da det sikrer den bedst mulige pris for et givent stykke arbejde.

Under hele byggeperioden står vi for tilsyn og byggestyring, det betyder at vi står for den tidsmæssige koordinering, løbende holder byggemøder, attesterer regninger og foretager teknisk tilsyn samt kvalitetssikring af det udførte arbejde.

Vi går ud fra bygherrens ønsker og behov, og fører projekterne målrettet og sikkert i hus.- Partner, Bjarke Bentzen